Malezya ve Maldivler'den UNRWA'ya ek maddi destek

Malezya ve Maldivler, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ek maddi destek yapacak. Malezya Dışişleri Bakanlığı yetkilileri dün düzenlenen BM yardım konferansında yaptıkları açıklamada, UNRWA'ya tek seferlik 1 milyon dolarlık ek maddi destek yapılacağını bildirdi.

AA | Abone ol

UNRWA'ya ayrıca 2025'e kadar 200 bin dolar yardım yapılacağı da aktarılan açıklamada, Malezya'nın Filistinlilere tıbbi yardım, temiz su temini, tıbbi tesislerin iyileştirilmesi dahil olmak üzere çeşitli insani yardım girişimleri için BM ile işbirliği içinde olmakta kararlı olduğu belirtildi.

Maldivler'den destek

Maldivler Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ali Nasır Muhammed, ülkesinin Filistinlilere yardım için UNRWA'ya 1,29 milyon dolar ek maddi destek yapacağını söyledi. Muhammed ayrıca, UNRWA'ya yapılan yıllık düzenli bağışın 5 bin dolardan 50 bin dolara yükseltildiğini ifade etti.

ALES 2 başladı: Sınav ne zaman bitecek, kaç dakika sürecek? Bakan Yerlikaya duyurdu! Göz açtırılmadı Milli kürekçi Elis Özbay, Paris 2024'te çeyrek finale yükseldi TBMM Genel Kurulunda 3 uluslararası anlaşma kabul edildi Abbas, Türkiye'nin davetine karşılık vermemiş