Maduro: Haksız ve tek taraflı yaptırımlara rağmen ekonomimiz büyüyor

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Miranda eyaletine bağlı Zamora kasabasında halka ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda Maduro, ülkedeki aşırı sağ muhalefetin talepleri doğrultusunda Venezuela'ya yıllardır tek taraflı yaptırımlar uygulandığını ancak her şeye rağmen ülke ekonomisinin büyümeye devam ettiğini belirtti.

AA | Abone ol

Ülkesine uygulanan tek taraflı ve haksız yaptırımlara rağmen ekonominin büyümeye devam ettiğini söyleyen Maduro, ülke ekonomisinin daha da güçlendirilmesi için yeni paketler açıklayacaklarını dile getirdi. 

Maduro, "Hükümet, ülkenin her köşesinde halk ile birlikte olacak. Emperyalist saldırıların yol açtığı hasarın giderilmesi için verimli projeler desteklenecek. Ülke kaynakları halkın ihtiyaçları için kullanılacak" ifadelerini kullandı.

Projeler halkın onayına sunulacak

Maduro, 25 Ağustos'ta Ulusal Referandum düzenleyeceklerini ve halkın katılımıyla devrim niteliğinde projeleri Venezuelalıların tercihine sunacaklarını bildirdi. Anayasanın öngördüğü şekilde katılımcı demokrasiyi önemsediklerini vurgulayan Maduro, "Herkesi 25 Ağustos'ta referanduma katılmaya davet ediyorum. Özellikle gençlerden sandığa gitmelerini ve Venezuela'nın kalkınmasına destek olacak projeleri oylamalarını istiyorum" diye konuştu.

Vedat Milor kaza geçirdi AK Parti'den Netflix dizisine 'Rum propagandası' tepkisi! Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar 2024 KPSS Önlisans soru ve cevapları yayımlandı! Ünlü sanatçı Gül Avalan yardıma muhtaç halde!