Kamala Harris'ten ilk açıklama: Adaylığı kazanma niyetindeyim

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesi ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in adaylığını desteklediğini açıklamasının ardından Harris, "Adaylığı hak etme ve kazanma niyetinde" olduğunu belirtti.

Haber Merkezi | Abone ol

Harris, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. ABD Başkanı Biden'a liderliği için teşekkürlerini ileten Harris, "Başkan Biden, özverili ve vatansever bir şekilde tüm hayatı boyunca ne yaptıysa onu yapmaya devam ediyor: Amerika'yı ve halkını her şeyden üstün tutuyor." ifadelerini kullandı.

Harris, Başkan'ın onayı ve desteğini almış olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, "Adaylığı hak etme ve kazanma niyetindeyim." ifadelerine yer verdi.

Demokrat Parti ve ülkeyi birleştirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini belirten Harris, "Donald Trump ve 2025 Projesi'nin aşırıcı gündemini yenmek için gücü dahilinde her şeyi yapacağının" altını çizdi.

Kamala Harris'ten ilk açıklama  Kur baskısı, hazır giyimde maliyeti artırdı “Limanın Mersin’e yapılması için her türlü mücadeleyi vereceğiz” “Türk girişimciler, yabancılardan çok daha hızlı hareket ediyor” Bu maliyetlerle uzun vadeli yatırım çok zor