Hollanda'da rehine krizi: Çok sayıda ev boşaltıldı

Hollanda'nın doğusundaki Ede kasabasında rehine krizi yaşandı. Rehin alma olayında çok sayıda kişinin rehin tutulduğu ve bölgedeki evlerin boşaltıldığı belirtildi. Saldırıyı gerçekleştiren kar maskeli kişilerin yakalandığını duyuruldu.

Abone ol

Hollanda'nın orta kesimindeki bir kasabada rehine krizi yaşandı. Polis, Ede kasabasındaki bir kafede birkaç kişi rehin alındığını, bölgedeki evlerin boşaltıldığını ve şehir merkezinin kapatıldığını söyledi.

Polisin açıklamasında, Ede'deki olayla ilgili olarak "terör motifinden" şüphelenmek için şu anda bir neden bulunmadığı belirtildi.

Kaç kişinin alıkonulduğuna ilişkin bilgi paylaşılmazken, yerel medya yaklaşık dört ya da beş kişinin olaya karıştığını bildirdi.

Polis, bir kafenin etrafındaki kordonu temizlediklerini ve yaklaşık 150 evin sakinlerinin güvenli bir yere götürüldüğünü söyledi.

3 rehinenin daha sonra serbest bırakıldığı açıklandı. 

Saldırıyı gerçekleştiren kar maskeli kişilerin yakalandığını duyuruldu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplandı 2024 KPSS ÖABT sınav soruları ve cevapları erişime açıldı CHP'de olağanüstü kurultay tarihi belli oldu Milli boksörümüz Hatice Akbaş finalde İsrail Gazze'de iki okulu vurdu: 25 ölü