Ermenistan'dan Azerbaycan'a 'zeytin dalı'

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan'la barış anlaşması imzalamaya hazır olduklarını açıkladı. Azerbaycan ise Türkiye'yle ortak tatbikat yapılacağını kaydetti.

Haber Merkezi | Abone ol

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 23-25 Ekim'deki askeri tatbikatın başkent Bakü, Nahçıvan ve Dağlık Karabağ bölgesinde düzenleneceğini duyurdu.

Azerbaycan, Ermeni kuvvetleri olduğunu belirttiği birlikleri Dağlık Karabağ'dan çıkartmak için Ermeni nüfusunun yaşadığı bölgede 'terörle mücadele' adını verdiği operasyonları başlatmış ve sonrasında bölgenin kontrolünü tamamen sağlamıştı.

Barışa hazırlar

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan'ın yıl sonuna kadar Azerbaycan ile barış anlaşması imzalamaya hazır olduğunu ve topraklarındaki tüm Azerbaycan vatandaşlarının güvenliğini sağlayacağını açıkladı.

TCMB Başkanı Karahan'dan faiz indirimi sorusuna yanıt Instagram açılacak mı? İşte son durum... İBB, Paris Galliera Sarayı'nda "İstanbul Evi"ni açtı Kira enflasyonu düşecek mi? TCMB Başkan Yardımcısı yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi