Elon Musk'tan Donald Trump'a dev bağış

ABD'li iş insanı Elon Musk, 5 Kasım'da yapılacak olan ABD Başkanı seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olan eski ABD Başkanı Donald Trump'a bağış yapacağını açıkladı. Trump'ın seçilmesi için yapılan en büyük bağışın 50 milyon dolar olduğu belirtildi.

Abone ol

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Pennsylvania Butler'daki miting sırasından uğradı silahlı saldırı sebebiyle ölümden dönen Eski ABD Başkanı Donald Trump'a her ay bağış yapacağını açıkladı.

Musk, 5 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyetçilerin adayı olan Trump'a her ay 45 milyon dolar bağışlayacağını söyledi.

Wall Street Journal'de yer alan habere göre, uğradığı silahlı saldırı sonrasında Trump'a desteğini açıklayan Musk, Trump'ın seçilmesi için harcamalar yapan bir kuruma para yatıracağını belirtti.

Trump'ı destekleyen teknoloji milyarder, iki gün önce "büyük bir miktar" olarak nitelendirilen bağışta bulundu ancak miktar, henüz seçim dosyalarıyla birlikte kamuoyuna açıklanmadı.

Haberde ayrıca, şimdiye kadar yapılan en büyük bağışın 50 milyon dolar ile Trump'ı destekleyen bir seçim kampanyacası kuruma "bankacı Thomas Mellon'un torunu" tarafından yapıldığı belirtildi.

Borsa günü rekorlarla tamamladı İmamoğlu, 'nedenini' anlattı: Sokak hayvanları yasası uygulanamaz Elon Musk'tan Donald Trump'a dev bağış AFAD duyurdu: Samsun’da 3.4 büyüklüğünde deprem Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun Genel Kurul görüşmesi ertelendi