Doğum günü partisine silahlı saldırı: 3 ölü

Fransa’nın Auvergne-Rhone-Alpes bölgesinde silahlı bir şahsın, 20 yaşındaki bir gencin doğum günü partisinde ateş açması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırının yaşandığı evin yanında yaşayan saldırgan, olayın ardından intihar etti.

Abone ol

Fransa’da doğum günü partisi acı bitti. Auvergne-Rhone-Alpes bölgesine bağlı bin nüfuslu Espinasse-Vozelle köyünde dün gece 50’li yaşlarında bir şahıs 20 yaşındaki bir gencin doğum günü partisinde ateş açtı.

Ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan gencin evine düzenlenen saldırıda 20 yaşındaki genç ile babasının yanı sıra bir misafir de hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı evin yanındaki evde yaşadığı öğrenilen silahlı şahıs ise saldırının ardından intihar etti.

Partiye davetli olmadığı öğrenilen şahsın, iki evi birbirine bağlayan patika bir yoldan geçerek gerçekleştirdiği saldırıda, 4 kişi de yaralandı.

Polis, silahlı şahsın eve ateş açmadan önce yoldaki araçlara da saldırdığını belirtti. Saldırganın daha önce herhangi bir mahkumiyetinin olmadığını aktaran polis, olayın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

ALES 2 başladı: Sınav ne zaman bitecek, kaç dakika sürecek? Bakan Yerlikaya duyurdu! Göz açtırılmadı Milli kürekçi Elis Özbay, Paris 2024'te çeyrek finale yükseldi TBMM Genel Kurulunda 3 uluslararası anlaşma kabul edildi Abbas, Türkiye'nin davetine karşılık vermemiş