Cenevre için hazırlık başladı

Rusya ve ABD yetkilileri, Cenevre'de Suriye konulu Cenevre 2 Konferansı'nın hazırlıkları kapsamında BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar El İbrahimi ile bir araya geldi

Abone ol

MOSKOVA - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefonda Cenevre-2 Konferansı hazırlıklarını değerlendirdiği bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, iki üke dışişleri bakanları arasında Suriye konusu ve Cenevre-2 Konferansı hazırlıklarının değerlendirildiği belirtildi. Görüşmede uluslararası diğer bazı gündem maddelerinin de ele alındığı ifade edildi.

Ayrıca, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov'un ABD'nin Moskova Büyükelçisi Michael McFaul ile bir araya geldiği ve görüşmede iki ülke ilişkilerinin konuşulduğu kaydedildi.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi İş adamı Nihat Karaarslan Ankara'da silahlı saldırıya uğradı Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihi belli oldu