CeBIT 2011 kapılarını açtı

Dünyanın en büyük bilişim fuarında Türkiye bu yıl partner ülke. Turkcell standında Merkel'e sim kartı hediye edildi.

Abone ol

HANNOVER - Türkiye'nin bu yıl partner ülke olduğu dünyanın en büyük bilişim fuarı CeBIT 2011 bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.

Hannover'deki CeBIT 2011 fuarının açılışı, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yanı sıra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkel yanında Yıldırım ve Ergün ile birlikte ilk olarak CeBIT'in ana sponsoru IBM'in standını ziyaret etti. Heyet ardından aralarında Fujitsu ve SAP'ın bulunduğu 5 kuruluşun standına özel bir ziyaret yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye'nin partner ülke olarak yer aldığı CeBIT 2011'de Türkiye'nin etkinlikler ve stantlarla temsil edildiği özel bölümün açılışı Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ın katılımıyla yapıldı.

Fuarda Türkiye'nin etkinlikler ve stantlarla temsil edildiği özel bölümün açılışı CeBIT 2011'in sponsoru Turkcell'in Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in eşliğinde gerçekleştirildi. Ciliv, törende Almanya Başbakanı Angela Merkel'e Turkcell Europe'a ait altın bir SIM kartı hediye etti.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? “Bitcoin tarihi seviyeyi görecek" Mert Günok’tan 2.5 milyon euroluk hareket! Asrın kurtarışı Kuzey Irak'a hava harekatı: 37 hedef imha edildi Karbon salımı, meyve yaprağı ile azaltılacak