Canlı kalkan oluşturuyor

Koalisyon güçlerinin Libya'ya karşı cumartesi akşamüstü başlattığı 'Şafak Yolculuğu' operasyonu üçüncü gününde...

Abone ol

TRABLUS – Koalisyon güçlerinin Libya'ya karşı cumartesi akşamüstü başlattığı 'Şafak Yolculuğu' operasyonu üçüncü gününde...  NATO üyeleri Libya konusunda uzlaşmaya varamazken, Kaddafi'nin Trablus'taki karargahında bulunan bazı binalar vuruldu.

Bu arada Misrata'da 7 muhalifi öldüren Kaddafi güçlerinin insan kalkanı oluşturmak için çevre kasabalardan sivil insanlar getirdiği iddia ediliyor. Muhaliflerin sözcüsü, sivil giyimli Kaddafi yanlısı güçlerin Misrata'nın merkezinde olduklarını belirterek, Kaddafi güçlerinin 7 kişiyi öldürdüğünü ve yakındaki kasabalardan insan kalkanı oluşturmak için sivilleri getirdiklerini söyledi. Sözcü, kentin Kaddafi güçleri tarafından kuşatma altında olduğunu ifade etti.

Ecdebiye bombalandı

Koalisyon güçlerinin, Libya'nın doğusunda stratejik önemdeki Ecdebiye kenti çevresindeki Muammer Kaddafi güçlerini sabah saatlerine kadar bombaladığı bildirildi. Libyalı muhaliflerden Ahmed El Tir, koalisyon güçlerinin hava saldırısının sabaha kadar sürdüğünü belirterek, muhaliflerin de saat 03.00 (TSİ 03.00) gibi Kaddafi güçlerine karşı saldırı düzenlediğini söyledi.

El Tir ve arkadaşları, hava saldırısının dün akşam kentin doğu girişinde başladığını, batı girişine de hava saldırısı yapıldığını kaydetti.

sajı

Ban Ki-Mun'a saldırdılar

Kaddafi ateşkes emri verdi

'Şafak Yolculuğu'nda ikinci dalga

Havadan ve denizden füze yağdı

Bingazi'de 90'ı aşkın can kaybı oldu

RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur Hava ve enerjide yüzde 60 tasarrufla yılda 714 ton emisyon azaltacak İnşaat malzemesi endeksinde düşüş