Brezilya'da 62 kişiyi taşıyan uçak düştü, kurtulan olmadı!

Brezilya'da 58 yolcu ve 4 kişilik mürettebat taşıyan Voepass Hava Yollarına ait ATR-72 tipi uçak Sao Paulo yakınlarında düştü. Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva da uçaktakilerin tamamının hayatını kaybettiğini belirterek, ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Abone ol

Brezilya'da Cascavel kentinden Guarolhus'a giden Voepass Hava Yollarına ait ATR-72 tipi uçak, 58 yolcusu ve 4 kişilik mürettebatı ile Sao Paulo'nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde yerleşim yerine çakıldı.

Brezilya basınında çıkan haberlerde, uçaktan kurtulan olmadığı belirtildi.

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva da uçaktakilerin tamamının hayatını kaybettiğini belirterek, ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Döne döne düştü!

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, uçağın kendi ekseninde dönerek dikey şekilde düşmesi yer alıyor. Kaza yerine itfaiye ekiplerinin ulaştığı ve uçağın alev aldığı görüntülere yansıdı.

Voepass şirketinden yapılan açıklamada, uçakta 62 kişinin bulunduğu belirtildi.

Yetkililer, Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı bir destek ekibinin uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket ettiğini duyurmuştu.

Galatasaray Süper Lig'e 3 puanla başladı Brezilya'da 62 kişiyi taşıyan uçak düştü, kurtulan olmadı! Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat ikincisi Süper Lig'de ilk gol Hataysporlu Joelson Fernandes'den