Apple'da 'iCloud Price Increase' bildirim sorunu! Kullanıcılar çözüm arıyor

Teknoloji devi Apple 9 Eylül’deki Glowtime etkinliğine hazırlanırken Türkiye’deki Apple ürünlerine zam gelmesi bekleniyor. Apple Türkiye’de iCloud fiyatlarını ağustos sonunda artırırken şirketin ürettiği MacBook’larda bir uyarı sorunu yaşanıyor. Apple fiyatın artacağına yönelik kullanıcıları bilgilendirmek üzere cept telefonu ve bilgisayarlara bir notification (bildirim) gönderdi. Ancak ‘iCloud + Price Increase’ uyarısı sistem ayarları bölümünden silinmiyor. Kullanıcılar internette bu uyarıyı kaldırmanın çaresini arıyor.

Abone ol

Teknoloji devi Apple, bulut depolama servisi iCloud+ aboneliklerine yüzde 100’e varan zam yapmıştı. 

Zam sonrasında 50 GB’lık paket aylık 12,99 TL’den 24,99 TL’ye çıktı. 200 GB’lık paket aylık 39,99 TL’den 79,99 TL’ye, 2 TB’lık paket aylık 129,99 TL’den 249,99 TL’ye, 6 TB’lık paket aylık 899,99 TL’den 1.299,99 TL’ye, 12 TB’lık paket ise aylık 1.799,99 TL’den 2.499,99 TL oldu.

Apple bu zam sonrası kullanıcıları bilgilendirmek üzere cep telefonları ve bilgisayarlara bir notification (bildirim) gönderdi.

Bildirimde bulut depolama servisi iCloud fiyatlarına gelen zam, 'iCloud+ Price Increase' ifadesiyle kullanıcıların dikkatine sunuluyor.

Ancak sistem ayarlarında yeni bir güncelleme varmış gibi görünen bildirim bir türlü kaybolmuyor. 

Pek çok kullanıcı Reddit ya da forumlarda bu soruna çözüm arıyor. Fakat Apple'dan konuya ilişkin bir çözüm ya da güncelleme gelmiş değil.

Ahmet Ercan'dan 2027'ye kadar sürecek uyarısı Bomba ihbarıyla Erzurum'a inen uçakta bekleyiş sürüyor Atama ve görevden alma kararları DÜNYA Gazetesi’ne TÜGEM’den plaket TESK Başkanı Palandöken: Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli