60 milyon dolarlık koleksiyon açık artırmaya çıkıyor

NBA oyuncusu Michael Jordan imzalı Air Jordan spor ayakkabılardan Ferrari marka arabalara, geniş bir yelpazesi olan koleksiyon, Kanadalı girişimci Miles Nadal'a ait. RM Sotheby's'de satışa sunulacak 25 yıllık koleksiyonun toplam değeri ise 60 milyon dolar.

AA | Abone ol

Kanadalı girişimci Miles Nadal'ın, toplam değeri yaklaşık 60 milyon dolar olan nadir araba ve ayakkabı koleksiyonu açık artırmada satılacak. Bir dönem Kanada'nın en yüksek gelirli üst yöneticilerinden olan Nadal'ın, toplamak için 25 yıldan fazla süre harcadığı koleksiyonun parçaları RM Sotheby's'de alıcılarla buluşacak.

Açık artırmada eski Formula 1 yarışçısı Michael Schumacher'in imzaladığı yarış tulumu ve toplam değeri yaklaşık 20 milyon dolar olan 5 kırmızı Ferrari de alıcılarını bekliyor. Koleksiyonda Nadal'ın, 2019'da yaklaşık 437 bin dolara satın aldığı Nike marka Moon Shoe spor ayakkabısı da bulunuyor.

Daha önce Toronto'da özel bir müzede sergilenen koleksiyonda, eski ünlü NBA oyuncusu Michael Jordan imzalı Air Jordan spor ayakkabıları ve dünyada yalnızca 89 çifti bulunan, 'Geleceğe Dönüş (Back to the Future)' filminden esinlenerek tasarlanmış Nike marka spor ayakkabı yer alıyor.

RM Sotheby's'de düzenlenecek açık artırmada, Nadal'a ait 100'den fazla nadir araç satışa sunulacak.

Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürdü Meta'nın geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı "Kârdan vazgeçtik, öz varlıklarda bile ciddi tahribatlar yaşıyoruz" Domateste tarlada kalma tehlikesi Avrupalı armatör ikinci el gemi satışında Türkiye’ye yöneldi