42 kadını öldürdüğünü itiraf eden zanlı karakoldan kaçtı

Kenya Polis Sözcüsü Resila Atieno Onyango, eşi dahil 42 kadını öldürmekle suçlanan Collins Jumaisi'nin de aralarında bulunduğu 13 zanlının başkent Nairobi'deki Gigiri Polis Karakolu'ndan kaçtığını açıkladı.

AA | Abone ol

Kenya'da 42 kadını öldürmekle suçlanan Collins Jumaisi'nin de içinde bulunduğu 13 kişilik suçlu grubunun polis nezaretinden kaçtığı bildirildi. Güvenlik güçleri, kaçan zanlıların yakalanması için operasyon başlattı.

Nairobi'nin Mukuru bölgesinde 12 Temmuz'da farklı zamanlarda öldüğü tespit edilen 9 kişinin cesedi bulunmuştu. İlk incelemelere göre, cesetlerden 8'inin kadın olduğu tespit edilmişti. Daha sonra aynı yerde ceset parçalarıyla dolu torbalar bulunmuştu.


Polis, olayla ilgili gözaltına alınan 33 yaşındaki Collins Jumaisi'nin 2022'den bu yana aralarında eşinin de bulunduğu 42 kadını öldürdüğü itirafında bulunduğunu açıklamıştı.

Ahu Tuğba Miami'deki evinde ölü bulundu Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldi Çalık’tan Türkmenistan’da enerji imzası Tarım Kredi, yağ fiyatını yerli üretimle dengeledi Yılmaz: Bu platformlar Rum propagandasına alet olmamalı