Talise Spa'ya uluslararası ödül

Jumeirah Bodrum Palace'ta yer alan Talise SPA ve Wellness Merkezi, The World Luxury Hotel Ödülleri'nde Luxury Wellness Spa and Luxury Destination Spa (Lüks Wellness Spa ve Lüks Destinasyon Spa) kategorisinde ödüllendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Jumeirah Bodrum Palace'ta yer alan Talise SPA ve Wellness Merkezi, alanının en önemli ödülleri arasında gösterilen The World Luxury Hotel Ödülleri'nde "Luxury  Wellness Spa and Luxury Destination Spa" Lüks Wellness Spa ve Lüks Destinasyon Spa kategorisinde ödüllendirildi.

Farklı ihtiyaçlara yönelik  terapi  ve bakım seçenekleri sunmayı amaçlayan Talise SPA'da geleneksel bakımların yanı sıra "Rose ve Gold Hamam", "Signature Royal Ottoman", Detox ve Anti-Stress Body Tretment"  ve "Coffee Peeling" bulunuyor. 

Profesyonel terapistler

Açık ve kapalı havuzları, hydro masaj odaları, sauna, buhar odası, buz fiskiyesi, güzellik salonu, kuaför, 2 dinlenme odası, Talise Fitness Merkezi ve stüdyosunun da bulunduğu Talise SPA ve Wellness Merkezi'nde  profesyonel terapistlerin hizmet verdiği 10 özel bakım odası yer alıyor.