Kapsüllü Türk kahvesi makinesi: Selamlique

Arçelik'in geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile hayata geçirdiği Arçelik Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesi, tüm dünyaya kahvemizi kolaylıkla hazırlayıp içmeleri için önemli bir imkân sağlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arçelik'in Ar-Ge ve inovasyonu, Selamlique'ın geleneksel tatlara modern bakışaçısı getiren bakışaçısı ile ortaya çıkan Arçelik Selamlique kapsüllü Türk kahvesi makinesi, hem Türk, hem de yabancı kahve severleri hedefliyor. 

Türk kahvesi kapsülü ve makinesi ile artık tüm dünyada kolaylıkla Türk Kahvesi hazırlanıp içilebiliyor. Taze çekilmiş kahve keyfini ideal köpük ve lezzetle kahve severlerle her fincanda sunmayı amaçlayan kahvesi makinesi ile Türk kahvesi yapmak son derece pratik. Cooksense teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan Türk kahvesi pişirilirken geniş tankı her kullanımda su koymayı da gerektirmiyor. Makine, temizleme özelliği sayesinde tek tuşla ve sıcak su ile anında temizlenebiliyor.

Kaliteli Arabica kahve çekirdeklerinin ustalıkla işlenerek "gelenekse", "kakuleli", "çikolatalı", "tarçınlı", "okkalı", "kafeinsiz", "Ege damla sakızlı" gibi farklı aroma seçenekleriyle sunulduğu Selamlique kapsülleri, Türk kahvesinin tadının her zaman taze kalmasını sağlıyor. Kapsüllerde ayrıca sadece aroma seçeneği değil, "şekersiz", "az şekerli" ve "orta şekerli" olmak üzere şeker seçenekleri de bulunuyor.