Ehlikeyf'le "kısa kısa" lezzet molaları

Göçmen Börekçisi'nin yeni durağı İzmir Aliağa, Erişler Gıda'ya "Üstün Lezzet Ödülü", İDO'nun first class odaları yenilendi, Le Creuset'ten yeni bıçak serisi, Dünya Makarna Şampiyonası'nın birincisi belli oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

 

 

Göçmen Börekçisi'nin yeni durağı İzmir, Aliağa

Göçmen Börekçisi, yedinci şehrine ulaştı. Kocaeli, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bolu, Sakarya'dan sonra şimdi de ilk kez İzmir'de, Aliağa'da yeni şubesini açan Göçmen Börekçisi böylelikle 58 satış noktasında hizmet vermeye başladı. Göçmen Börekçisi, ıspanaklı, kıymalı, patatesli ve peynirli göçmen böreği, küt böreği, kol böreği, gül böreği ve su böreği çeşitleri ile börek severlere hitap ediyor.

gocmenborekcisi.jpg   

Erişler Gıda'ya "Üstün Lezzet Ödülü" 

Erişler Gıda'nın markalarından Eriş Un ve Nudo, merkezi Brüksel'de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQ)'nın düzenlediği, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklerin test edildiği Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görüldü. Avrupa'nın en prestijli 15 aşçılık ve içecek derneği tarafından seçilen 120 jüri üyesinin ürünler üzerinde herhangi bir ambalaj ve işaret olmadan kör tadım bazında değerlendirilmesi ile verilen Üstün Lezzet Ödülü ile markalar kazandıkları yıldızlarla lezzet ve kalite sertifikası almaya hak kazanıyor.

erisgida.jpg

Ödül ile ilgili düşüncelerini paylaşan Erişler Gıda Perakende Grup Genel Müdürü Abdullah Eriş, "Ürünlerimizi geliştirirken kalite ve lezzeti bir arada yakalamaya her zaman dikkat ettik. Ürünlerimizde hem kalite hem de lezzeti bir arada yakalamak için titizlikle çalışıyoruz. İnsan sağlığından ödün vermeyen üretim anlayışımızla da tüketicimiz için her zaman güvenilir bir marka olmaya devam edeceğiz. Eriş Un ile daha önce almaya hak kazandığımız BRC, Vegan, Helal, Nudo'da ise Vegan ve Helal sertifikalarımızdan sonra son olarak ‘Üstün Lezzet Ödülü' ile de lezzetimizi de tescillemiş olduk" dedi. 

ido.jpg

İDO'nun first class odaları yenilendi

İstanbul Deniz otobüsleri (İDO), Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma seferlerini gerçekleştirdiği hızlı feribotlarındaki First Class odalarını yeniledi. Osman Gazi, Orhan Gazi, Adnan Menderes ve Turgut Özal hızlı feribotları, yenilenen odalarıyla, First Class yolculukları tercih edenler için yeni seçenekler sunuyor. Odaların alabandaları deriyle kaplanıp yer zeminleri değiştirilirken koltuk takımları ve sehpalar da yenilendi. Aydınlatma sistemleri ve dolapları değiştirilen First Class odalarında mini buzdolapları ve ek klima üniteleri de koyuldu. İDO, First Class seyahatleri tercih eden misafirleri için First Class odalarında artık özel menüler de sunmaya başladı. İDO, First Class odaları için bilet satışlarını artık internet üzerinden de gerçekleştiriyor. 

2-610.jpg

Le Creuset'ten yeni bıçak serisi

Le Creuset, ürün gamına bir yenisini daha ekleyerek 90 yıllık uzmanlığını üç yeni bıçak serisine taşıdı. Ahşap, paslanmaz çelik ve siyah plastik saplı olmak üzere 3 farklı görünüme sahip  bıçak serisinde İtalyan zeytin ağacı ve 64 kat dövülmüş Şam çeliği kullanılıyor. El yapımı ahşap ve paslanmaz çelik saplı bıçaklar şık ve sofistike görünümleriyle dikkatleri çekiyor. Le Creuset bıçakları Almanya'nın el işçiliğiyle ünlü Sollingen bölgesinde üretiliyor. Tüm bıçak setleri malzeme ve üretim hatalarına karşı 2 yıl garantiyle sunuluyor.

makarna.jpg

Dünya Makarna Şampiyonası'nın birincisi belli oldu

İtalya'nın en büyük gıda firmalarından Barilla, dünyanın dört bir yanından yeni yetenekleri ve tanınmış şefleri Parma'da yapılacak Dünya Makarna Şampiyonası'nda ağırladı. 9-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte Türkiye'yi "Star Chef" kategorisinde ise Murat Aslan (Big Chefs) ve geçen yılın şampiyonu Daniel Evangelista (Pepperoncini) temsil etti. Organizasyonda Barilla Türkiye Genel Müdürü Güneş Karababa ve Barilla ekibinin yanı sıra Gastronometro Direktörü Maximilian Thomae ve Ayhan Sicimoğlu da bulundu. Star Chef kategorisinde birinciliği Slovenya'dan Jure Tomic'in hazırladığı makarna aldı.