Ehlikeyfin teknoloji dosyası…

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10; Huawei P9 yeni rengiyle Türkiye'de; Kobo, iki yeni modelini açıkladı: Aura ve Aura One; Nike Sport Band ve Apple Watch Series 2 işbirliği; Sony full frame 50 mm f 2.8 makro objektifini piyasaya sürüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10

HTC 10'da geniş f/1.8 diyafram açıklığına sahip lensler bulunuyor. Yeni ve büyük sensörler ile loş ışıkta bile son derece net fotoğraflar çekmek mümkün. Ayrıca, yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimi sağlayan UltraSelfie ön kamera yer alıyor.
HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10, parmak izi sensörü, uzun süreli pil ömrü, 24-bit Hi-Res ses sistemi ve özel seramik kulaklığıyla öne çıkıyor. HTC 10, 2 güne uzanan pil kullanımı sunuyor ve yalnızca 30 dakikada yüzde 50'ye kadar şarj edilebiliyor.

İlk çift kameralı Huawei P9 yeni rengiyle Türkiye'de

Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu tarafından geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye lansmanı yapılan, dünyanın ilk çift Leica kamera donanımına sahip akıllı telefonu Huawei P9, altın rengiyle Eylül ayında Türkiye'de satışa çıkmaya hazırlanıyor.
P9'un renkli kamerası renkleri analiz ederken monokrom kamerası ise detaylar konusunda performans gösteriyor. P9 kullanıcıları monokrom modu seçerlerse cihazlarını gerçek bir monokrom kamera gibi kullanarak, siyah - beyaz kareler elde edebiliyor.

Kobo, iki yeni modelini açıkladı: Aura ve Aura One

D&R ile Türkiye'ye gelen e-kitap okuyucu Kobo, üç modeline iki yeni model daha eklediğini açıkladı. Yeni e-kitap okuyucu Kobo Aura ONE, 7,8 inch ekran genişliği ile daha büyük ve net. İnce ve kenardan kenara hafif tasarımı ile kolay taşınmayı hedefleyen Kobo Aura ONE, 8 GB belleği sayesinde 6 bine kadar e-kitabı depolayabiliyor. Kobo Aura One, tek sefer şarj ile 1 aya kadar kullanılabiliyor.

Kobo Aura One, su ve toz geçirmeyen yapısı sayesinde kumsalda ya da banyoda kısaca her yerde e-kitap okuma deneyimi sunuyor. İçten dışa su geçirmezlik sağlayan HZO Protected özelliğine sahip Kobo Aura ONE, 2 metre derinlikte 60 dakikaya kadar su geçirmiyor.

6 inch ekran genişliğinde hafif tasarıma sahip Kobo Aura'nın kompakt ve taşınabilir özelliği ile kitapseverler diledikleri yer ve zamanda kitap okuyabiliyor. Yerleşik, tamamen ayarlanabilir konfor ışığı, hem gece hem gündüz parlama olmaksızın rahat bir şekilde kullanılmasına imkân veriyor. Kobo Aura'nın 3 bin kitaba kadar depolama, 2 aya kadar pil ömrü bulunuyor.

Nike Sport Band ve Apple Watch Series 2 işbirliği

Apple ile Nike uzun bir ortaklığın son ürünü olan Apple Watch Nike+'ı tanıttı. Özel Nike Sport Band'leriyle Apple Watch Series 2'yi bir araya getiren ve koşu tutkunlarına eşlik edecek en yeni araç olan Apple Watch Nike+; GPS'e, iki kat daha parlak bir ekrana, güçlü çift çekirdek işlemci ve watchOS 3 işletim sistemine sahip ve 50 metre derinlikte suya dayanıklı.

Nike Sport Band de orijinal Apple Watch Spor Band'inin üretildiği güçlü ve esnek floroelastomer malzemeden üretilmiş. Ancak bu kez kordonu daha fazla havalanma ve daha az terleme için delikli olarak tasarlanmış. Bu hafif kordon, koleksiyona özel iki tonlu renk kombinasyonuyla kullanıma sunuluyor. Aktivite Halkaları, Kalp Atış Hızı, Kronometre ve Hava Durumu gibi koşuculara ilk bakışta bilgi veren yararlı uygulamalarla kolayca kişiselleştirilebilen Nike'ın ikonik tarzından esinlenmiş iki özel saat kadranıyla kullanıma sunuluyor.

Sony'den full frame 50 mm f 2.8 makro objektif

Sony, ɑ E-mount fotoğraf makinesi sistemiyle uyumlu, yeni bir full frame objektifi olan FE 50mm F2.8 makro objektifin (model SEL50M28) çıkışını duyurdu.Bu çok yönlü 50mm makro objektif, f2.8 maksimum diyafram açıklığına sahip. Objektif ayrıca 1:1 makro yeteneği ile yakın çekim yapan fotoğrafçıların net sonuçlar elde etmesine imkân veriyor. Sadece 236 gramlık ağırlığı ile son derece hafif ve portatif olan objektif, bu sayede kolaylıkla taşınabiliyor. Objektif aynı zamanda, toz ve neme de dayanıklı olması sayesinde farklı hava koşullarında da kullanılabiliyor. Yeni SEL50M 28, Ekim 2016'dan itibaren temin edilebiliyor.