Ehlikeyf'in teknoloji dosyası…

Yoga Ailesinin En Yeni Üyesi Lenovo Yoga 510; LG V20, dünyada Android 7.0 Nougat'a sahip ilk telefon olacak; Sennheiser PXC 550, seyahat ederken müzikten vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yoga Ailesinin En Yeni Üyesi Lenovo Yoga 510

Lenovo'nun yeni nesil ürünlerinden Yoga 510, sadece 1.75 kg. ve 2.16 cm inceliğinde. 8,5 saate varan pil ömrü sunan Yoga 510'u şarj etmeden uzun süre kullanabilmek mümkün. Yoga 510, hızlı şarj etme teknolojisi ile normal dizüstü bilgisayarlardan yüzde 40 daha hızlı şarj etme özelliğine sahip. Yalnızca 2,5 saat içerisinde yüzde 100 şarj sağlıyor.

Intel® 6. Nesil Core™ i5 işlemcisi ile satışa sunulan Yoga 510'un canlı 14 inçlik ekranı parlak ve ayrıntılı görseller sağlayarak oyun ve multimedyada performansı sağlıyor. On parmak dokunuşlu çoklu dokunmatik özelliğe sahip olmasının yanı sıra IPS teknolojisi sayesinde de geniş bir görüntüleme açısıyla net görüntü sağlıyor. Aynı zamanda Audio by Harman® teknolojisine sahip Yoga 510 üst düzey bir ses deneyimi vaat ediyor.

Yoga 510 menteşeleri sayesinde, Dizüstü, Stand, Çadır ya da Tablet'ten oluşan 4 ayrı kullanım modu arasında yumuşak geçişler sağlıyor. Menteşeler ve dokunmatik ekranı, ekranın 360 derece dönmesini sağlayarak yapılan işe göre en uygun çalışma modunu seçmeyi mümkün kılıyor.

2-657.jpg

LG V20, Android 7.0 Nougat'a sahip ilk telefon olacak 

LG Electronics, yeni akıllı telefonu LG V20'nin Android 7.0 Nougat kullanacak ilk cihaz olacağını duyurdu. LG V20'nin, üçüncü çeyrekte satışa sunulması planlanıyor. LG V20, geçen yıl lanse edilen LG V10'un kalite ve multimedya deneyimi üzerine inşa edildi. "Vulkan" destekli grafiklerin yanında, "Doze" sayesinde çok daha iyi pil performansı sunması da Nougat'ın pek çok özelliğinden sadece birkaçı. LG V20, yazılı mesajlara çok daha hızlı cevap verebilme veya hatırlatma arayüzü ile görev güncellemelerini kolayca gerçekleştirebilmeyi sağlayan "Direct Reply" ile kullanıcıların akıllı telefon deneyimini zenginleştiriyor.

Nougat özelliğine sahip dünyadaki ilk telefonu sunacaklarından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirten LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO'su Juno Cho "LG V20, önceki versiyonun üst düzey teknolojisini geliştirerek kullanıcılara farklı bir mobil deneyim sunmasının yanında, premium telefonlar için yepyeni standartları da beraberinde getiriyor" dedi.

sennheiser.jpg

Sennheiser PXC 550, seyahat ederken müzikten vazgeçemeyenlere 

Sennheiser, en yeni seyahat kulaklığı PXC 550, "Hibrid NoiseGard" özelliği sayesinde dışarıdan gelen gürültünün neredeyse tamamına yakınını yok ederek sadece dinlenilen müziğin duyulmasını sağlıyor.

Tek şarjla 30 saate kadar kullanım imkanı sunan PXC 550, kontrol kumanda entegreli kablosu sayesinde pili bittiğinde kablolu olarak da kullanılabiliyor. NFC ile anında bağlantı özellikleriyle desteklenen PXC 550, kulaktan çıkarıldığında şarkının durması, katlandığında kulaklığın kendini kapatması gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Taşıması kolay

Özel kulak kapsül ve yastık tasarımıyla konforu artıran PXC 550, hem kulak kapsüllerinin kendi içine hem kulaklık tacına katlanabilmesiyle kolay bir taşıma opsiyonu sunuyor. Kulaklık kapsülüne entegre dokunmatik tuşlar, ses açma/azaltma, şarkı durdurma/geçme gibi fonksiyonlarının yanı sıra telefon çağrılarını yönetme imkanı da sağlıyor.

Profesyonel Sennheiser mikrofonları baz alınarak üretilen dahili mikrofonla, karşı tarafa ses net ve gürültüden arındırılmış şekilde iletiliyor. Ayrıca kulaklık içinde yer alan "sound-meter" yapısı sayesinde uçak içi yayınlar izlenip dinlenirken uçuş ekibi tarafından ani yapılan anonslardaki yüksek desibelli ses belirli bir seviyeye çekilerek kulağa zarar vermesi de engelleniyor.