Ehlikeyf'in teknoloji dosyası…

Reeder'ın yeni akıllı telefonu teknoloji marketlerinde; Samsung, Note serisinin yeni üyesini 2 Ağustos'taki "Unpack" etkinliğinde tanıtacak; mobil aksesuar markası SBS'in Solar Powerbank telefon ve tabletleri güneş enerjisi ile şarj etmeyi sağlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Reeder'ın yeni akıllı telefonu teknoloji marketlerinde

Reeder'ın yeni akıllı telefonu P10S teknolojik marketlerde yerini aldı. P10S'in HD çekim yapabilen arka kamerası 16, ön kamerası ise 8 mp.

8 çekirdekli Helio P10 tabanlı işlemci kullanan telefon, 64 GB dahili hafızaya ve 4 GB ram'e sahip.

Yoğun uygulama kullanımlarında 3D Touch teknolojisi ile daha hızlı ve rahat uygulama fonksiyonlarına ulaşılabilen P10S'te parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

          3-493.jpg

Samsung, yeni Note'u 2 Ağustos'ta tanıtıyor

Samsung 2 Ağustos'ta (yarın) Galaxy Note serisinin yeni üyesi  Galaxy Note 7'yi New York'ta yapılacak "Unpack" etkinliğinde tanıtılacağını açıkladı.

Samsung Electronics Türkiye Pazarlama Müdürü Tolga Erdem, "Merakla beklenen Galaxy Note 7'nin tüm dünyaya tanıtılacağı günü açıklamanın gururunu yaşıyoruz. Tüketicilerin aklında herhangi bir karışıklığa sebebiyet vermemek için Galaxy S7 ve S7 edge ile birlikte tüm ürün gruplarımızla uyum sağlaması için yeni Note serisinde 7'den devam ediyoruz. Böylece kullanıcılar Samsung'un en son teknolojisine sahip olduklarına emin olabilecekler" dedi.

Türkiye saatiyle 18.00'de başlayacak olan "Unpack" etkinliğini canlı takip etmek için www.samsung.com ve news.samsung.com adresleri kullanılabilecek.

         1-762.jpg

Solar Powerbank güneş enerjisi ile şarj ediyor

İtalya'nın önde gelen mobil aksesuar markalarından SBS tarafından geliştirilen Solar Powerbank, telefon ve tabletleri güneş enerjisi ile şarj etmeyi sağlıyor. Ürün, su sıçramalarına dayanıklı yapısı sayesinde doğa sporları ile uğraşanlar için de dikkat çekiyor.

5000 mAh'lik yapısı ile telefonların yanı sıra tabletleri de şarj edebilen SBS Solar Powerbank, üzerinde yer alan mikro paneller sayesinde güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştürüyor. Elektrik ile çalışan powerbank ürünleri gibi enerjiyi depolayabilen ürün, bu sayede sadece güneş altında değil, kapalı ortamlarda da kullanılabiliyor. Ürünün üzerinde 2 adet USB yuvası yer alıyor.

SBS distribütörü Aksoy Bilişim tarafından Türkiye pazarına sunulan Solar Powebank, turkcell.com.tr'nin yanı sıra ülke genelindeki aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

         2-645.jpg