Ehlikeyfin saat merakı…

Boss Orange saat modelleri; Emporio Armani'de yeni mevsim; Eterna'dan Royal KonTiki Kronograf; Lorus renkli çocuk saatleri; Michael Kors Sonbahar 2016 koleksiyonu; "Romantik İsviçreli" Philip; Seiko'dan gps solar teknolojisi kullanan 8x22 kalibre…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Boss Orange Paris koleksiyonu

Boss Orange'ın Paris koleksiyonu, şehrin rustik katedralleri kadar Eyfel kulesi siluetinden ve şehrin dar sokaklarından da ilham alıyor. Silikon kayışlarda geometrik tasarımlar, kadranın 3D görüntüsüyle birleşiyor.

Emporio Armani'de yeni mevsim

Hem gece, hem gündüz kullanılması hedeflenen Emporio Armani'nin yeni saatleri, modellerin ayırt edici özelliği olarak erkek modelinde siyah degrade kadran, kadın modelinde ise sedef ışıltılı kadranla satışa sunuldu.

Eterna'dan Royal KonTiki kronograf

Yeni Royal KonTiki modeli Eterna'nın kendi ürettiği ilk kronograflardan biri. Saatte siyah PVD kaplama 42.55 mm kalınlığındaki paslanmaz çelik kasa bulunuyor. Saatin en belirgin özelliği, bezelin üzerinde yer alan 5 adet siyah PVD kaplamalı vidanın, Eterna logosu şeklinde dizilmesi. Ayrıca tepe koruyucu siyah iyon çelikten yapılmış ve kronograf butonları ise kullanım kolaylığı için siyah kauçuk ile kaplanmış.

Lorus renkli çocuk saatleri

Lorus 2016 Çocuk Koleksiyonu, okul günlerini neşelendiren canlı renklerle piyasaya sunulmuş. Ayrıca, rengârenk tam rakamları ile kolay okunabilir özellik sağlanarak okula yeni başlayan çocukların da yararlanması düşünülmüş.

Michael Kors Sonbahar koleksiyonu

Michael Kors saatleri Sonbahar koleksiyonu, pembe altın ve sarı altın renklerle piyasaya sunuluyor. Hem ofis hem de hafta sonu için düşünülen Michael Kors saatlerinde lacivert tonları yeni modellerde de yer alıyor.

"Romantik İsviçreli" Philip

1858'de üretilmeye başlanan Philip Watch, İtalya'da yaşayan bir İsviçreli bir aile tarafından tasarlanmış. İtalya'nın moda ikliminde bir İsviçre saati kalitesi yakalamayı amaçlayan Philip Watch "romantik İsviçreli" sloganını kullanıyor. Philip Watch, Türkiye'de Mey Saat tarafından temsil ediliyor.

Seiko'dan gps solar teknolojili 8x22 kalibre…

8X22 kalibre Seiko'nun kasası diğer GPS Solar saatlerden, hatta diğer tüm Astron modellerinden çok daha ince (diğer 8X kalibrelerin 13,3 mm olan kasa kalınlığıyla karşılaştırıldığında bu kasanın kalınlığı sadece 12,4 mm). İhtiyacı olan gücü sadece ışıktan alan yeni Astron, tek bir butona basarak yeryüzündeki tüm zaman dilimlerine göre 100 bin yılda bir saniye hassasiyetle kendini yerel saate ayarlıyor.

Yeni Aston GPS Solar kalibrenin sınırlı sayıda üretilen modelindeki belirgin özellik koyu renkli sedef kadranı. Kasa ve bilezik, çizilmelere karşı dayanıklı yeni süper-sert siyah kaplama titanyumdan yapılmış. Tasarımında, dünyanın gece karanlığında bir GPS uydusundan nasıl görüldüğünden ilham alınmış.

8X22 kalibre, Limited Edition modele ek olarak 6 farklı model ile sunuluyor. Üçü bilezikli ve üçü deri kayışlı olan modellerin tümü titanyum kasalı.