Ehlikeyfin mutfak dostları

Breville'den sağlıklı ızgara; Bayram'da gerekebilir: Fakir Hausgeräte'nin Minso Plus Et Kıyma Makinesi; İnoksan şeflere tüm pişirme tekniklerini tek cihazda sunuyor; Siemens'ten okula dönüşü kolaylaştıran yardımcılar…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Breville'den sağlıklı ızgara

Paslanmaz çelik döküm dizaynı, yapışmayan ve çizilmeye dayanıklı Quantanium pişirme yüzeyi ve dünyanın ilk grill kilit sistemi gibi özellikleri bulunan Breville 800 Grex Grill, eğim sistemiyle eti yağından arındırıp ‘glisemik index' değerini düşürmeyi amaçlıyor. Breville 800 Grex Grill, Türkiye geneline yayılmış 25 farklı noktada yer alan Enplus Mağazaları'nda bulunabiliyor.

Fakir Hausgeräte'nin Minso Plus Et Kıyma Makinesi

1000 watt gücüne sahip Fakir Minso Plus, çapları 4 mm ve 8 mm olan iki ayrı paslanmaz çelik kıyma diskiyle farklı incelikte kıyma çekebilme özelliğine sahip. Yüksek kalite paslanmaz çelik bıçakları sayesinde eti en hızlı şekilde istenilen kıvama getirirken, plastik itme sapının yardımıyla eti zahmetsizce çekiyor. İçli köfte ve sosis gibi birbirinden farklı yiyecekleri özel aparatlarıyla kolayca hazırlamaya imkan sağlayan Minso Plus, et ürünleri dışında salça, tarhana gibi kışlık yiyeceklerin de hazırlanmasında kullanılabiliyor. Tıkanmayı önleyen geri alma sistemi, temizlik için ayrılabilir parçaları pratik ve uzun süreli kullanıma elverişli. Kaymayı önleyen ayakları olabilecek kaza durumlarına karşı güvenli kullanım sağlıyor.

İnoksan'dan tüm pişirme teknikleri tek cihazda

İnoksan, Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY ile şeflerin ihtiyaç duyduğu tüm yemek pişirme yöntemlerini tek bir cihazda sunmayı amaçlıyor. Yemek pişirme fonksiyonlarını 4 kata kadar hız ve yüzde 40'a varan düşük enerji tüketimiyle destekleyen Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY, şeflere zaman kazandırmayı hedefliyor.

Çok fonksiyonlu ürünün bir diğer avantajı da profesyonel mutfaklar için çok değerli olan yerden tasarruf sağlaması. Ürün, otomatik pişirme özelliği ile en hassas tariflerin bile dibi tutmadan ve yapışmadan tam istenilen seviyede hazırlanmasını sağlıyor. Böylece yemeğin yanmasından korkmaya ve buna bağlı olarak yemeğin başında beklemeye gerek kalmıyor.

Siemens'ten okula dönüşü kolaylaştıran yardımcılar

Siemens Ev Aletleri'nin paslanmaz çelik, antrasit tost makinesi TG23331V, 3 özelliği bir arada sunuyor. Isı ve yüksekliğinin ayarlanabilmesi pişirme konusunda kolaylık sağlarken, bulaşık makinesinde yıkanabilen döküm plakalar ile de hayatı kolaylaştırıyor. Tost makinesinin önemli özelliklerinden biri ise alt ve üst plakalarının farklı derecede ısınabilmesi oluyor.

Siemens'in 1000 Watt motor gücüne sahip ME400FQ1 katı meyve sıkacağı ise seramik bıçağı sayesinde sebze ve meyvelerin vitaminlerinin kaybolmadan sıkılmasını sağlıyor. XXL besleme ağzı ile sebze ve meyveleri önceden doğramayı gerektirmeyen ve bütün halinde atarak kolayca suyunu sıkmaya olanak sağlayan ME400FQ1'in bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ise temizliği kolaylaştırıyor.