Ehlikeyf ve "ah, o otel odaları!"

Grand Hyatt İstanbul'dan Eylül'e özel fitness paketi; Richmond Pamukkale Thermal'den 9-17 Eylül tarihleri arasında kampanya; "Momondo" Avrupa'nın dört yanından en ilginç, en sıra dışı otelleri öneriyor…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Grand Hyatt İstanbul'dan Eylül'e özel fitness paketi

Taksim'deki Grand Hyatt Istanbul bünyesinde yer alan Fitness Center, Eylül ayına özel tek ve çift kişilik üyelik paketi sunuyor. Koşu bandı, ağırlık çalışmaları ve kardiyonun yanı sıra üyeler buhar banyosu, sauna, açık havuz ve açık tenis kortunu da kullanabiliyor.

Fitness Center sabah saat 7.00'den akşam 23.00'e kadar hizmet veriyor. Uyeler SPA'da yüzde 15 indirimin yanı sıra ücretsiz otopark kullanım hakkına da sahip oluyor. Fitness Center, 1 Eylül – 30 Ekim tarihleri arasında 1 yıllık üyelik isteyen sporseverlere özel yüzde 10 indirimin yanı sıra +1 ay daha ücretsiz kullanımı hediye ediyor.

       

Richmond Pamukkale Thermal'den kampanya

UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye 3 km. mesafede bulunan Richmond Pamukkale Thermal, her mevsim 37 derece olan Karahayıt'ın suyuyla banyo imkânı sunuyor. Kapalı termal havuz, açık termal havuz, açık yüzme havuzu, sauna, jet duş, macera mağarası ve Türk hamamından oluşan bir termal deneyimi vaat eden Richmond Pamukkale Thermal'de 9-17 Eylül tarihleri arasında çift kişilik odada kişi başı tam pansiyon 200 TL.

       

"Momondo" ilginç, sıra dışı 4 otel

Her tatilde birbirine benzeyen otellerde konaklamaktan sıkılanlara seyahat sitesi Momondo dört farklı yer öneriyor:

Amsterdam'a bir vinçten bakın

Amsterdam'da şehri kuşbakışı izlemenize olanak tanıyan pek çok otel mevcut. Ancak Faralda Crane Hotel, eski bir vince iliştirilmiş odalardan oluşuyor. Gizem, Özgür Ruh ve Mistik adlarını taşıyan özel tasarımlı üç süite sahip otel, sanatçıların ve özellikle moda dünyasının tercihleri arasında. Oteldeki bungee jumping tesisatı ise macera tutkunları için.

Samanlığın seyran olduğu otel

Hollanda'nın kuzeyindeki Groningen kenti yakınlarındaki Hayema Heerd Çiftliği, otel olarak hizmet veriyor ve konuklarına saman yataklarda uyuma imkânı sunuyor.

Denizin ortasında bir kale

İngilizler tarafından Portsmouth Limanı'nı III. Napolyon'un saldırılarından korumak için inşa edilen Spitbank Hisarı, günümüzde Spitbank Fort Hotel olarak hizmet veriyor. Dokuz lüks odaya sahip otel, üç bara, bir şarap mahzenine, çeşitli oyun odalarına ve bir teras jakuzisine de ev sahipliği yapıyor. Spitbank Hisarı'nın alametifarikası ise dev deniz feneri.

Bir kamyon dolusu huzur

İskoçya'daki Cairngorms Ulusal Parkı'ndaki The Beermoth, eski bir itfaiye kamyonunda hizmet veriyor. Otelde, Victoria dönemini andıran bir yatak, küçük bir mutfak ve bir odun sobası yer alıyor. Yani fazla bir lüks yok.