d.ream Akademi, Meksika mutfağı ile tanışmaya çağırıyor!

Farklı içerikli eğitimler veren d.ream Akademi; Kasım ayı boyunca özel lezzetler pişirmek isteyen amatörleri ağırlamaya devam ediyor. Meksika mutfağından seçme lezzetler, 3 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek olan “Bi’ Dünya Lezzet” mutfak atölyesinde.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

d.ream Akademi, Bosch’un katkıları ile düzenlediği, her ay farklı lezzetlerin yanı sıra pişirme sırlarını meraklılarıyla paylaştığı mutfak atölyelerine bir yenisini daha ekliyor.

Acı soslar ve acı biberlerle öne çıkan Meksika mutfağından seçme lezzetleri öğrenmek isteyenler için 3 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek olan “Bi’ Dünya Lezzet” isimli mutfak atölyesi meraklıları bekliyor.

Executive Chef Hazer Amani eşliğinde düzenlenecek olan “Bi Dünya Lezzet” etkinliğinin mönüsünde Meksika usulü Mole Soslu Tavuk, Meksika Baharatlı ve Peynirli Izgara Jalepone Biberi ve Guacomole sos ile Quesadillas yer alıyor.

d.ream Akademi’nin Kasım ayı etkinlikleri sevdiklerini çikolatanın tadıyla mutlu etmek isteyenler için “Tatlı Kaçamaklar”, ızgarada uzmanlaşmak isteyenlere özel “Izgarada Pişirme Teknikleri” ve en iyi şarap eşlikçisi lezzetleri öğrenmek isteyenler için “Yemeğe Eşlik Edenler” temalı eğitim programları ile devam ediyor. Atölye Çalışmalarına katılım için biletler Biletix’ten satışa sunuluyor.