Balparmak'a Üstün Lezzet Ödülleri'nden 10 yıldız

Balparmak'ın BallıMix, Özel Seçim Çiçek Balı, Süzme Çam Balı ve Süzme Çiçek Balı, Avrupa'nın bağımsız lezzet otoritesi International Taste&Quality Institute tarafından Üstün Lezzet Kategorisi'nde verilen altın yıldızlardan 10'unun sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Balparmak 4 ürünüyle katıldığı 2016 International Taste&Quality Institute'den (iTQi) 10 altın yıldızla döndü. Balparmak'ın 4 ürünü, Balparmak BallıMix, Balparmak Özel Seçim Çiçek Balı, Balparmak Süzme Çam Balı ve Balparmak Süzme Çiçek Balı, Avrupa'nın lezzet konusundaki bağımsız otoritesi International Taste&Quality Institute (iTQi) tarafından Üstün Lezzet Kategorisi'nde toplam 10 altın yıldızla ödüllendirildi.

 Avrupa'nın ünlü 15 aşçılık ve içecek derneklerine bağlı 120 şef ve tadım uzmanları tarafından değerlendirilen Balparmak BallıMix ve Balparmak Özel Seçim Çiçek Balı 2'şer altın yıldız aldı. Aynı kategoride Balparmak Süzme Çam Balı ve Balparmak Süzme Çiçek Balı ise 3'er altın yıldıza layık görüldü.

Balparmak Pazarlama Direktörü Burcu Yılmaz, "Balparmak olarak 36 yıldır en lezzetli, doğal ve saf balları tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Özel Seçim Çiçek Balı, Süzme Çam Balı ve Süzme Çiçek Balı ile aldığımız ödüllerimizi bu sene de tazelemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üzerinde titizlikle çalıştığımız ballı ürünler serimizden BallıMix'in de üstün lezzet ödülü alması, sağlıklı ürünler kategorisindeki inovasyon çalışmalarımız için bizi daha da cesaretlendirdi ve tüketicilerimize hem lezzetli hem de sağlıklı ürün sunmanın gururunu yaşattı" dedi.

5-263.jpg

Balparmak hakkında

1980 yılında kurulan Balparmak bugün, Binbirçiçek, Balkovan ve Apitera üretim yapıyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, gıda güvenliği sistemi ISO 22000:2005 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip.

Türkiye'nin gıda alanında 8'inci, bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk ve tek Ar-Ge Merkezi'ne sahip olan Balparmak; Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünleri 92'den fazla parametre doğrultusunda analiz ediyor.