"Ah, o otel odaları!"

Armada Teras'ta "Pazar Kahvaltısı" artık haftanın yedi günü; Otel zinciri Banyan Tree, Nef ile Türkiye'de; İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Japon yemekleri rüzgârı…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Armada Teras'ta 7 gün "Pazar Kahvaltısı"

Armada Teras'ta "Pazar Kahvaltısı" artık haftanın yedi gününe yayıldı. "Açık büfe" tarzında düzenlenen Pazar Kahvaltıları aynı biçimde devam ederken, hafta içinde de masalarda "serpme" kahvaltılıklar sunulacak…

Armada Oteli mutfağında hazırlanmış poğaça, açma, börek gibi hamur işleri, marmelat ve reçellerin yanı sıra yöresel doğal kahvaltılıklar ve Armada'nın özel tasarımı "bir sana, bir bana" semaverlerinde demleme çaydan oluşan kahvaltının fiyatı 35.- TL. Açık büfe Pazar Kahvaltısı ise 45 TL'den devam edecek. Her iki kahvaltı da 10.00-14.00 saatleri arasında sunulacak.

Otel zinciri Banyan Tree, Nef ile Türkiye'de

Singapur menşeli resort'lardan Banyan Tree, Nef'in İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum'la Türkiye'ye geliyor. Asya, Amerika, Afrika ve Orta Doğu'da 28 ülkede, 40'dan fazla otel ve tatil köyü ile hizmet veren Banyan Tree, dünyanın en yüksek oda fiyatlı ilk 5 resort otel zinciri arasında yer alıyor. Banyan Tree; Phuket, Maldivler, Seyşeller, Bali gibi destinasyonlardaki otel ve tatil köylerinin yanı sıra; 66 spa merkezi, 80 mağaza ve 3 golf sahasıyla ile dünyanın önde gelen premium resort, hotel, konut ve spa işleticisi ve geliştiricilerinden biri. Zincir, Bodrum'da 70 yatak kapasitesi ve 2 bin metrekarelik Banyan Tree özel SPA konsepti ile hizmet verecek.

İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Japon yemekleri

İstanbul Marriott Hotel Şişli, Osaka'dan gelen şef Ryoji Kikukawa'nın önderliğinde 22-28 Eylül tarihleri arasında misafirlerini Japon mutfağının örnekleriyle tanıştıracak. Japon kültürünün lezzetleri Sushi, Tempura, Noodle, Miso Soup, Sashimi gibi sembol tatların çok çeşitli malzemelerle birbirinden farklı ve özel yorumlarının sunulacağı Japon Yemekleri Festivali'nde ayrıca Japon hardalıyla tütsülenmiş ördek, shabu-shabu usulü soğuk biftek ve Miso ile marine edilmiş et yemekleri gibi bu mutfağın daha az bilinen lokal ve gizli kalmış lezzetleri de yer alacak.

Aşçılık kariyerine 26 yıl önce Miyako Hotel Osaka'da başlayan Ryoji Kikukawa gerçek bir teppanyaki ustası. Japon mutfağının sembolleşen lezzetleri Tempura ve Sushi alanında da oldukça başarılı olan deneyimli şef, kültürünü temsil eden yemekleri hem geleneksel reçetelerine sadık kalarak, hem de kendi özgün üslûbunu yansıtarak yorumluyor.